UKK

Tervetuloa Dom’s Boutiquen usein kysyttyjen kysymysten sivulle. Dom’s Boutique on eläintarvikkeiden second hand-tuotteiden välityspalvelu, jossa voit myydä ylimääräiset eläintarvikkeesi tai tehdä ihania löytöjä! Alla löytyy vastaus muutamiin kysymyksiin, otathan yhteyttä mikäli Sinulla on sivustoon liittyvä kysymys johon et löydä vastausta tällä sivulla.

1. Voinko tehdä ostoksia rekisteröitymättä?

Et voi. Voidaksesi ostaa ja/tai myydä tavaroita sivustolla Sinun tulee olla rekisteröitynyt jäsen. Rekisteröityminen on maksutonta, mutta edellyttää vähintään 15 ikävuotta. Tuotteita voi toki selailla ilman rekisteröitymistä.

2. Saako sivustolla myydä eläimiä ja kuinka kauan tuotteeni on sivustolla myynnissä?

Ei saa, eläinten myynti sivustolla on kielletty, kuten myös tuoteväärennösten myynti. Tuotteesi voi olla sivustolla myynnissä korkeintaan 90 vuorokautta kerrallaan, jonka jälkeen se automaattisesti poistetaan.

3. Miksi tuote pitää kuvata itse?

Siksi, että on erittäin tärkeää että asiakas näkee missä kunnossa juuri Sinun myynnissä oleva tuote on, mutta myös tekijänoikeuksellisista syistä. Lisää tekijänoikeuslaista tästä linkistä.

4. Miten maksan tuotteeni ja kenen vastuulla on postikulut?

Kaupan osapuolet neuvottelevat kummallekin parhaimman maksutavan, usein tilisiirto tai käteinen. Postikuluista päättää myyjä. Kun myyjä lataa tuotteen sivustolle on hänen ilmoitettava sisältääkö myyntihinta postikulut vai ei, mikäli ei, niin silloin postikulut ovat ostajan vastuulla.

5. Miten saan jäsenyyteni peruutettua?

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, info@domsboutique.fi, jotta saamme asiakastilisi poistettua.


Käyttöehdot löydät tästä linkistä.


Postin hinnaston [kirjeet ja paketit] löydät tästä linkistä.

Postin hinnaston [SMARTpost] löydät tästä linkistä.