Dom’s Boutique-tietoa

Tervetuloa Dom’s Boutiqueen! Tämä on oikea paikka Sinulle, joka haluat myydä tai ostaa second hand-eläintarvikkeita.

Sivun toimintaperiaate

Kuka tahansa voi selailla Dom’s Boutiqueen ladattuja tuotteita, mutta mikäli haluat ostaa tai myydä tuotteen tulee Sinun maksutta rekisteröityä jäseneksi, tämä edellyttää vähintään 15 ikävuotta.

Myyjä

  • kirjaudu sisään
  • lataa 1-2 itseottamaa kuvaa myytävästä tuotteesta
  • kuvaile tuotetta, ensin otsikossa lyhyesti ja sen jälkeen paremmin tuotekuvauksessa
  • ilmoita tuotteen hinta, koko sekä muut tärkeät tuotetiedot
  • muista valita sisältyykö hintaan postikulut vai tulevatko ne myyntihinnan lisäksi

– näin helppoa on tuotteen myyntiinlaitto!

Ostaja

  • kirjaudu sisään
  • selaile sivustolla ja kun mieluisa tuote löytyy, paina ”Osta tuote”-nappia mikäli haluat ostaa tuotteen tai ”Kysy myyjältä”-nappia, mikäli sinulla on kysymyksiä tuotteeseen liittyen. Huomioithan ettei tuote poistu myynnistä painaessasi ”Kysy myyjältä”-nappia, joten joku muu kiinnostunut saattaa napata tuotteen tässä välissä. ”Osta tuote”-nappia painamalla poistat tuotteen myynnistä ja sitoudut ostamaan sen.
  • sähköpostiosoitteesi lähettyy yhteydenottojen kautta automaattisesti tuotteen myyjälle, joka mahdollisimman pian ottaa Sinuun yhteyttä jotta voitte toteuttaa kaupan (”Osta tuote”) tai keskustella lisää tuotteesta (”Kysy myyjältä”).

Painathan ”Osta tuote”-nappia vasta kun olet täysin varma että haluat ostaa kyseisen tuotteen! Huomioithan ettei tuote poistu myynnistä painaessasi ”Kysy myyjältä”-nappia, joten joku muu kiinnostunut saattaa napata tuotteen tässä välissä. ”Osta tuote”-nappia painamalla poistat tuotteen myynnistä ja sitoudut ostamaan sen.

Etiketistä Dom’s Boutique-sivustolla

Ongelmien välttämiseksi, käyttäydythän aina Dom’s Boutiquen etiketin mukaisesti. Etiketin perustana on reilun, nopean ja ystävällisen kaupankäynnin lisäksi henkilökohtainen vastuu, eli pidäthän huolen että kaikki toimintasi sivustolla on käyttöehtojen ja sivuston sääntöjen mukaista. Muistathan että olet itse hyväksynyt ehdot rekisteröityessäsi jäseneksi sivustolle!

Kiitos että kunnioitat sivuston etikettiä ja Tervetuloa Dom’s Boutiquen jäseneksi, helppojen kauppojen osapuoleksi!