Julkaistu: 07.01.2014

Hyviä DB-hetkiä vuonna 2014!

Nyt kun vuosi 2014 on saatu kunnolla käyntiin on taas aika muistuttaa muutamista seikoista:

Dom’s Boutique, tuttavallisemmin DB, on välityspalvelu käytetyille eläintarvikkeille, eli second hand-tuotteille. Tällä sivustolla voit siis myydä ylimääräiset eläintavarasi pois tai vaihtoehtoisesti tehdä mitä parhaimpia löytöjä.

  • Luethan läpi käyttöehdot ja Dom’s Boutique-tietoa ennen oston ja/tai myynnin aloittamista, jotta tiedät säännöt ja eri toimintojen periaatteet (”Osta tuote” / ”Kysy myyjältä”)
  • Tärkeää on käyttäytyä hyvän tavan mukaisesti ja olla totuudenmukainen
  • Myyntikuvissa ei saa näkyä henkilön kasvot, kuvia on oltava 1-2 ja niiden maksimikoko voi olla 1MB, minimi 300 x 300px
  • Profiilikuva on valinnainen
  • Koska sivusto on uudehko pyydän teitä ilmoittamaan heti mikäli sivuston kanssa ilmenee ongelmia tai jos muuten vain haluatte antaa palautetta, esimerkiksi jos jokin kategoria puuttuu sivupalkista tai muuta vastaavaa.

Kamera käteen, kuvat koneelle ja ilmoitus sivustolle – helppoa! Ihania osto- ja/tai myyntihetkiä! Muistathan kunnioittaa sivuston etikettiä!

Loppuun vielä muutama sana postituksesta:

Usein käy niin, että noutomahdollisuutta ei ole ja tavara(t) on toimitettava postitse.

  • hinta – hinta määräytyy painon ja postitusmuodon perusteella. Vaihtoehtoja on monia: kirje, maksikirje, tai eri pakettivaihtoehdot. Postin sivuilta löytyy selkeä hinnasto eri painoisille ja tyyppisille toimituksille, tarkista täältä kaupan kummallekin osapuolelle mieluista postitustapa.
  • paketointi – paketin ei tarvitse olla maailman kaunein, pääasia on se, että se on tarkoituksenmukainen ja tavara tulee ehjänä perille. Tapoja on monia, mutta tässä yksi esimerkki: laitat tavaran ensin muovipussiin, sen jälkeen paketoit tavaran sanomalehden sisään. Paketti on valmis! Mikäli paketti menee maksikirjeenä voit ottaa vaikka vanhan kirjekuoren, teipata sen paketin päälle ja kirjoittaa siihen osoitetiedot. Näin käytät hyödyksesi kotoasi löytyviä materiaaleja, sen sijan että käyt ostamassa erikseen postitusmateriaalit. Säästät sekä luontoa että rahaa!

Voitte mielellään kertoa omia niksejä esimerkiksi helppoon postitukseen liittyen. Ottakaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai lähettäkää sähköpostia info@domsboutique.fi!

Hinta:
Koko:
Myyjä: Ninnis
Sijainti:
Postikulut: lisätään myyntihintaan.
Kategoria: Uutiset