Julkaistu: 27.09.2013

Huomautus kaikille!

HUOM kaikki jo myynti-ilmoituksen jättäneet sekä uudet myyjät:

Mikäli samassa kuvassa on kaksi tai useampi tuote myynnissä, voitte käyttää samaa kuvaa kaikkien tuotteiden myynti-ilmoituksissa, mutta jokaiselle tuotteelle tulee olla oma ilmoituksensa. Tämä siitä syystä että, mikäli asiakas haluaa ostaa yhden tuotteen niistä ryhmäkuvassa olevissa, hän painaa ”osta tuote”-nappia ja silloin koko ilmoitus näkyy myytynä (”lukittuu”), eli ryhmäkuvan toisista tuotteista kiinnostuneet asiakaat eivät voi painaa edes ”kysy myyjältä”-nappia, sillä ensimmäinen ostotoimenpide on ”lukinnut” tuotteen! Eri asia on se, mikäli haluatte myydä tuotepaketin, niille on oma kategoriansa.

Pyydän myyjiä ystävällisesti korjaamaan ”virheelliset” myynti-ilmoitukset. Sama koskee kuvattomia myynti-ilmoituksia, myynti-ilmoituksia joissa on internetistä lainattuja kuvia sekä niitä myyjiä joiden kuvat eivät ole riittävän suuria (300x300px, max. 1MB).

Ihania kauppahetkiä ja hyvää viikonloppua!

(C) depositphotos

Hinta:
Koko:
Myyjä: Ninnis
Sijainti:
Postikulut: lisätään myyntihintaan.
Kategoria: Uutiset